Fondsen werven voor SPANA

Leta bij SpanaIn mei 2017 heeft onze voorzitter het hoofdkwartier van SPANA bezocht in Londen. SPANA is een internationaal opererende organisatie die zich inzet voor het welzijn van werkdieren in de armste landen. Ethiopië is een van hun werkgebieden en ook paarden uit de streek waar Dalle Noble Horse werkzaam is worden door hen behandeld in hun mobiele klinieken.

De infrastructuur voor een goede medische behandeling is al aanwezig en dat maakt het voor Dalle Noble Horse gemakkelijker om hun doelen te bereiken. Dalle Noble Horse en SPANA hebben afspraken gemaakt over samenwerking. En Dalle Noble Horse gaat nu fondsen werven voor de 1) Aanschaf paardenambulance.

2) De jeugd van Ethiopië vertrouwd te maken met het paardenleven en zo meer respect voor het paard in het algemeen te kweken.

3) Voorlichting aan paardengebruikers om beter om te gaan met werkpaarden.

About the Author

Leave a Reply

*